Bak Bakalım Blogumda Var mı?

21 Ocak 2018 Pazar

Beeo Arı Ürünleri Hakkında...

Bu pazar gününü özellikle çocuklar olmak üzere aslında hepimizin "Sağlığımız konusunda neler yapabiliriz?" sorusuna bir öneri niteliğinde hazırladığım yazımı okuyarak değerlendirmeye ne dersiniz?
 
Girişimci bir annenin, sürekli antibiyotik kullanmaktan dolayı çocuğunun bağışıklık sistemini güçlendirmek üzere yaptığı araştırmalar sonucu çözüm olarak bulduğu propolisin, mucizevi etkisini gördükten sonra bu alanda ilerlemesi sonucu ortaya çıkan ve bugüne kadar pekçok ödüle layık görülen marka; Beeo Arı ürünlerini duydunuz mu?
Gıda mühendisi Aslı hanım; arıların, bitkilerin yaprak ve sap tomurcuklarından topladığı reçinemsi maddelerden oluşan, çok kuvvetli bir antioksidan ve antibakteriyel olan propolisi, özellikle çocuklar olmak üzere bağışıklık sistemini güçlendirmek üzere herkesin kullanımına uygun bir şekilde üretmeye başlamış.
 
Nardan 80 kat daha fazla antioksidan içeren propolisi vücudun yararlanabileceği şekilde üretmeye başlayan Aslı hanım, bu mucizeyi, damla, bal ve arı sütü içeren ürünler halinde tüketicilerin beğenisine sunmuş.
 
1- Propolis- Suda Çözünür Damla:
Vücutta sağlıklı ve canlı hücreler oluşturmaya yardımcı olan propolis, damlalıklı ağzı bulunan koyu renkli cam ambalajında satışa sunulmuş. 6. aydan itibaren günde 1 damla verilmesi önerilen ürün, her ay 1 damla artırılarak bebekler tarafından tüketilebilir. Çocuklar içinse günde 10 damla kullanmak yeterli.
Su, meyve suyu, süt gibi sıvılar ile bal, yoğurt ve pekmez gibi besinler içerisine karıştırılarak tüketilebilen propolis, virüs ve bakterileri yok eden şifalı besinlerden biri. Tat olarak biraz acımsı ama biraz önce de belirttiğim gibi özellikle meyve suyu içerisine eklendiğinde bu acımsı tat büyük ölçüde azalıyor.
 
İnsülin direnci olan kişilerin de rahatlıkla kullanabileceği propolisten, yetişkinler günde 20 damla tüketmeleri yeterli. Ürün analizleri İstanbul Teknik Üniversitesi'nde yapılan markanın ürünleri evde eksik edilmemesi gereken ürünlerden.
 
2- Beeo Propolis-Arı Sütü Ham Bal:
%1 propolis, %1,5 arı sütü ve %97,5 oranında ham baldan oluşan karışım, çocuklar için hem besin değeri yüksek hem de sağlıklı ürünler arasında. Propolisin çocuklar tarafından daha rahat bir şekilde tüketilmesi amacıyla geliştirilen bu karışım, yine bağışıklık sistemini güçlendiriyor, hastalanma sıklığını azaltıyor.
 
Anne sütü mantığındaki arı sütü, aslında anne arıların yavrularını beslemek için kendi vücutlarından salgıladığı bir şey. Düzenli olarak kullanıldığında enerji veren, çocuklarda bedensel ve zihinsel gelişimi artıran, ciltteki kollajen üretimini artıran bir doğa mucizesi.  
Sabah-akşam 1'er tatlı kaşığı tüketilmesi tavsiye edilen ürünü ben daha çok sütün içerisine ekleyerek verdim kızıma. Bal gibi tatlı bir tadı olmayan karışımı bu şekilde daha kolay tüketti.
 
3- Beeo Propolis-Keçiboynuzu Ham Bal:

Markanın, hem çocuklar hem de yetişkinlerin tatlı ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak ürettiği sağlıklı atıştırmalıkları arasında yer alan bu bal ise hem propolis hem de keçiboynuzu içeriyor. Özellikle kahvaltılarda tükettiğimiz çikolatalı ya da fındıklı sürülebilir karışımların yerine tüketebileceğimiz harika bir alternatif. Tat anlamında yukarıda tanıttığım diğer bala oranla daha tatlı ve daha lezzetli karışım, spor öncesi de inanılmaz enerji verecek türden.
Ne dersiniz, bu kadar şifalı ürünlerin oluşumunda büyük katkısı olan arılar yok olursa Einstein'i sizce de haklı çıkarmaz mı?
 
Mutlu pazarlar... 

13 yorum:

  1. hiç görmemiştim çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  2. Damlayı çok beğendik biz ailecek hem bunu hem diğer markalarını kullandık gerçekten işe yarıyor. Şifa olsun canım :)

    YanıtlaSil
  3. Doğal olan her şey güzeldir. Toprak Ana Sağolsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi, biz de o Toprak anaya iyi bakabilsek...

      Sil
  4. geçen sene boğaz spreyinden çok memnun kalmıştık bu sene de kullanmaya devam tabi :-))

    YanıtlaSil
  5. bu markanın ürünleri hasta olduğumda çok işe yarıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında sağlıklıyken de işe yarıyor ;)

      Sil
  6. Hic duymamistim güzel ürünlermis 😊

    YanıtlaSil
  7. çok memnun kalarak kullanıyoruz biraz da kokuları güzel olsa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle propoliste çok yoğun o koku ve tat...
      Ama şifa sonuçta :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...