Bak Bakalım Blogumda Var mı?

24 Temmuz 2017 Pazartesi

Procsin Bubble Mask Serisi

Gerek ürünleri, gerekse tanıtım çalışmaları ile son dönemlerde adından sıkça sözettirmeyi başaran marka Procsin'den mutlaka haberdarsınızdır. Hele biz bloggerlar ile 16 Haziran'da yaptığı çalışma sonrası popülaritesi daha da arttı. Biz bloggerlara göndermiş olduğu videoyu aynı gün aynı saatte yayınladığımızdaki heyecanımızı ve mutluluğumu anlatmama gerek yok sanırım. Bir Türk firmasının; daha önce yapılmayanı yapmış olması, ürünlerinin orjinalliği ve kalitesi hepimiz için gurur verici elbette.

Bu çalışma sonrası bloggerlara çok şık ve özenli bir pakette gönderilen Bubble Mask serisini bir süredir deniyorum. Şimdi ise deneyimlerimi sizlerle paylaşma vakti.
1- Procsin Bubble Mask Yüz Yıkama Köpüğü:
İyi bir bakım için cilt temizliği şart. Bakımın ilk adımı içinse yine köpük formda yüz yıkama ürünü olarak seride yerini almış.

Pompalı ambalajında bulunan ürünü çalkalayıp sıkıyorsunuz ve çıkan köpüğü cildinize yedirip cildinizi iyice temizliyorsunuz. Ardından cildinizi suyla durulayıp arındırıyorsunuz. Özellikle bu sıcak yaz günlerinde tam bir rahatlatıcı.
Traş köpüğü kadar köpürmeyen ürün, hoş ve hafif bir kokuya sahip. Temizleme sonrası cildi arındırma konusunda da başarılı bulduğum köpük, uygulama sonrası cildi germeyen yapıda.
2- Procsin Bubble Mask:
İşte mucizevi maske. Yüz yıkama köpüğünde olduğu gibi maskeyi çalkalayıp, iyi temizlenmiş ve kuru cildinize maskeyi uygulayıp heyecanlı bir bekleyişe geçiyorsunuz. Dakikalar sonra cildinizdeki maske, içeriğindeki aktif bileşenler sayesinde köpürmeye ve cildinize bakım yapmaya başlıyor. 15-30 dakika arası beklettikten sonra önce köpüğü cildinizden alıp kalanını da suyla temizliyorsunuz, hepsi bu kadar :)
Çok tatlı bir pembe rengindeki maske, yüzüme uyguladıktan hemen saniyeler sonrasında köpürmeye başladı. Ambalajından okuduğum kadarıyla, cildin ihtiyacına göre köpüren maske, kısa bir süre sonra da kaşıntı yaptı. Cilt hassasiyetinden olsa gerek; herkeste aynı etkiyi göstermediğini ve hassas/kuru ciltlerde kaşıntı olabileceğinin gayet normal olduğunu da hemen belirteyim.

Uygulama sonrası cildimde biraz gerilme olduğunu gözlemlediğim maskenin bu etkisi, bir sonraki uygulamada kullanılan krem bu gerginliği yok etmede çok başarılıydı.
3- Procsin Bubble Mask Cream:
Maske sonrası cildi dinlendirme zamanı. Bubble mask krem sayesinde cilt dokusunda düzelme, ciltte elastik ve pürüzsüz bir görünüm vaadinde bulunan krem, yağsız ve cilt tarafından çabuk emilen türden. Uygulama sonrası kadife gibi bir cilde sahip olmamanız, verdiği nemi hissetmemeniz imkansız.
Serinin her cilt tipine uygun olduğunu ve Gratis gibi büyük mağazaların yanısıra birçok online alışveriş sitesinde de satışa sunulduğunu hemen ekleyeyim.

Procsin'e ürünleri ve ortak çalışmamız için çok teşekkür ederim.





 

16 yorum:

  1. Ay evet ne tanıtımı yapıldı,içim dışım siyah maske olmuştu bir ara.Şimdi de bu popüler bu ara..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Yeşimcim, bu aralar Procsin'in her ürünü bayağı popüler ;)

      Sil
  2. Bu seriyi merak ediyorum :) İndirimde bakayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aralar sıklıkla %80'e varan indirimler yapıyor Procsin...

      Sil
  3. Bu güzel ürünleri denemeyi ben de istiyorum...

    YanıtlaSil
  4. ilginç ürünler güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  5. köpüğün kokusunu sevmedim ben sadece ama genel anlamda temizliğini sevdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birazcık geriyor ama sonrasında zaten nemlendirici krem kullanılıyor, o da gayet iyi nemlendiriyor...

      Sil
  6. maske bende de bir miktar kaşıntı yaptı korkmuştum ama sonra geçti oksijenin etkisiymiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım herkeste yapıyor o kaşıntıyı :)

      Sil
  7. Emeğine sağlık canım yine çok güzel bir yazı...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...