Bak Bakalım Blogumda Var mı?

3 Mart 2017 Cuma

Birbirinden Güzel Nikah Şekeri Örnekleri

Düğün, nikah, nişan gibi özel günlerde küçük bir detay olarak gözüken ama üzerine yüklenen anlam bakımından oldukça değerli olan nikah şekerleri gelin ve damat adaylarının vazgeçilmezi haline gelmiştir. Nikah şekerleri gelin ve damat adaylarının özel günlerinin bir anısı olarak sevdiklerine armağan ettikleri bir üründür. Piyasada birçok nikah şekeri çeşidi bulunmaktadır. Elma nikah şekeri sitesi olarak gelin ve damat adaylarına onlarca nikah şekeri çeşidi sunmaktayız. Sitemizdeki nikah şekeri örneklerine göz atarak fikir alabilirsiniz. 




 
Eğer düğününüz ilkbahar veya yaz mevsiminde gerçekleşecekse sitemiz cam nikah şekeri kategorisinde bulunan nikah şekeri örneklerine göz atmanızda fayda var. Örneğin kır düğünü için şişedeki tazelik nikah şekeri oldukça uyumlu bir tercih olacaktır. Eğer hem sadeliği hem de şıklığı ön planda tutuyor iseniz bu ürün tam size göre. 
 
Geleneksel bir görünüme önem veren bireyler iseniz sitemiz de bulunan geleneksel nikah şekerleri kategorisinde bulunan nikah şekeri örneklerine göz atabilirsiniz. Eğer düğününüz otel veya tarihi bir mekanda gerçekleşecekse bu kategori tam size göre. Geleneksel nikah şekerleri kategorisinde yer alan ürünler genel anlamda metalden yapılmış ve sade tüller yardımı ile süslenmiştir. Bu kategoride yer alan ürünlerin ortalama fiyat aralığı 3TL dir. Bu ürünlerden en az 50 adet sipariş edilebilmektedir. Ürünlerin içinde badem şekeri bulunmaktadır.
 
Daha modern bir görünüm elde etmek isteyen gelin ve damat adayları için sitemizde bulunan modern nikah şekerleri kategorisine bakmaları uygun olacaktır. Son trendlere önem veriyorsanız ve düğün, nişan, nikah gibi özel gününüzü son dönemin yeniliklerine uygun hazırlıyorsanız modern nikah şekerlerinden tercih etmeniz daha uygundur. Örneğin tek vücut nikah şekeri hem görünümü hem de tasarımı ile göz doldurmaktadır. Aynı zamanda bu nikah şekeri gelin ve damadı temsil etmektedir. Beyaz kalp kutu gelin adayını, siyah kalp kutu ise damat adayını temsil ederken, kutular üzerindeki birbirlerine zıt olan renkler gelin ve damat adayının birbirlerine olan bağlılıklarını göstermektedir. Bu ürünün KDV dahil fiyatı 3.07TL dir. Bu kategoriden en az 50 adet nikah şekeri sipariş edebilirsiniz.
 
Özel gününüzde hem şık hem de daha kaliteli bir nikah şekeri tercih etmek istiyorsanız sitemiz elit nikah şekerleri kategorisine bakabilirsiniz. Bu kategoride yer alan  ürünler normal nikah şekerlerine oranla biraz daha farklı biraz daha kalitelidir. Hem sade hem de şık bir nikah şekeri arıyor iseniz kandil ışığı nikah şekeri tercihiniz olabilir. Bu nikah şekeri sadece simli kurdele ile süslenmiş olup içinde tasarımına uygun renkte bir jel bulundurmaktadır. Bu nikah şekerinin adet fiyatı 5.84TL dir  
 
Daha cıvıl cıvıl bir görünüme sahip nikah şekeri tercih etmek istiyorsanız sitemizde bulunan rengarenk nikah şekerleri kategorisinde yer alan nikah şekerleri örneklerine göz atabilirsiniz.

16 yorum:

  1. hepsi birbirinden güzel insan karar veremıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seçim yapacaklara kolay gelsin diyorum ben de :)

      Sil
  2. artık çok şık ve güzel alternatifler var ne güzel.....

    YanıtlaSil
  3. cam nikah şekeri güzelmiş..

    YanıtlaSil
  4. ayy kalpli olanlara bayıldım siteye göz atalım teşekkürler canım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana kalpli ve pembe olsun değil mi canım :)

      Sil
  5. Hepsi de ne güzel.. Alıp alıp saklamalık..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düğün mevsimi yaklaşıyor, seçmek zor ;)

      Sil
  6. Seneye nişan ve düğün telaşım olabilir hemen görüntü kaydı aldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oy kuzummm, hadi inşallah. Çok daha güzelleri senin olsun ;)

      Sil
  7. Çok cici ve güzeller...

    YanıtlaSil
  8. Hepsi muhteşem aklımda olsun bunlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evlenecek birilerine lazım olacak değil mi ;)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...