Bak Bakalım Blogumda Var mı?

9 Aralık 2016 Cuma

Queen Bee Güzellik Salonu'nda Dermapen Uygulaması

* Yazının sonundaki indirim haberini kaçırmayın ;)

Geçtiğimiz haftalarda sevgili Emel'in nazik davetiyle Queen Bee Güzellik Merkezi'nde Dermapen uygulaması yaptırmak üzere blogger arkadaşlar buluştuk.
queen bee, güzellik salonu, ankara, blogger, blog, sihirlimavi, dermapen

Temel amacı "cilt gençleştirme" olan dermapen; cildin üst tabakasına zarar vermeden ciltte oluşan sorunları gidermek için uygulanıyor.

Cildin 4-5 kat altına kadar inilen işlem için öncelikle cildimizi makyajdan arındırdıktan sonra cildi uyuşturmak için saf hyaluranik asit içeren özel bir krem uygulandı ve strecth filmle yüzümüz sarıldı. Yaklaşık yarım saat kadar bekledikten sonra işleme başlandı.
dermapen, güzellik, sağlık, blogger, sihirlimavi, güzellik salonu, ankara
Ucunda mikroiğnelerin bulunduğu bir cihazın cilde batırılarak yapılan uygulama sırasında arı sokması gibi bir hisse kapılıyorsunuz. Uygulama sırasında kollagen ve kök hücre ekstresi cilde sürülüyor. Cilde batırılan minik iğneler sayesinde cilt yüzeyinde mikroskobik derecede küçük kanallar açılıyor ve bu kollagen ve ekstreler, cildin alt katmanlarına ulaştırılıyor. Bu sayede kan dolaşımı artıyor, cildin elastikiyetini kazanması sağlanıyor ve ilk uygulamadan itibaren ciltte belirgin düzeyde bir görünüme kavuşuluyor. Can yakan bir yöntem olmayan dermapen işlemi yaklaşık 20 dk. kadar sürüyor.
Uygulama bittikten sonra cildi yatıştırmak için içerisinde plasenta bulunan ve cildi gençleştirmeye yardımcı olan bir maske uygulanıyor ve cildin yatışması bekleniyor. İşlem sonrası cildinizde yanma, kızarıklık ve gerilme hissediyorsunuz. Kullanılan maske sayesinde ciltteki bu değişiklikler biraz hafifliyor. İlk gün kesinlikle cilde su değdirmeden bol nemlendirici kullanmak yeterli. Ertesi günden itibaren ciltte pullanma ve kabuklanma başlayacak, bu da sizi korkutmasın, çünkü yine ertesi gün, cildinize makyaj uygulaması yapabiliyorsunuz.
Uygulama sonrası çekilen fotoğrafta da görüldüğü üzere ciltte kızarıklık oluyor. Yukarıda belirttiğim gibi bu çok normal. Ancak, ilk uygulamadan itibaren cildimdeki ince kırışıklıkların azaldığını, cildimde sıkılaşma olduğunu farketmemek mümkün değil. Ayrıca hemen belirteyim; uygulama üzerinden yaklaşık 3 hafta geçmesine rağmen de bu farklılıklarda olumsuz anlamda kesinlikle bir değişiklik olmadı.

Doku kaybı bulunan her bölgede uygulanabilen dermapen sayesinde cilt ve gözenekler sıkılaşıyor, cilt yenileniyor ve 6 seans sonunda ciltteki lekelerden kurtulunuyor. Herhangi bir yanık, leke ya da iz oluşumu bırakmayan uygulama, tüm cilt tipleri için uygulanabilir bir yöntem.
Herbirimizle tek tek ilgilenen ve sıcakkanlı Sakine hanım ise, 19 yıl kadar dermokozmetik alanında kendini yetiştirmiş, birçok sertifikaya sahip ve eczanelerde görev yapmış olan bir uzman. 1 yıl önce bu güzellik merkezini açan Sakine hanım, işini çok severek yapıyor ve gayet profesyonel.

Sadece dermapen uygulaması ile sınırlı kalmayan güzellik merkezinde; lazer epilasyon, kalıcı makyaj, kaş tasarımı, kollagen uygulaması, radyofrekans-vakum-cilt ütüsü gibi işlemlerle cilt bakımı yaptırabilirsiniz.
dermapen, güzellik, sağlık, blogger, sihirlimavi, güzellik salonu, ankara
Bu arada, #sihirlimaviyleanennelergünü etkinliğimde sponsorlarımdan biri olan Sakine Soydan Queen Bee Güzellik Salonu'nda "Sihirlimavi" kodunu kullanarak, yaptıracağınız her türlü işlem için %20 indirim avantajından yararlanabilirsiniz. 2017 yılı boyunca devam edecek olan bu kampanyayı değerlendirmenizi öneririm.

Sakine Soydan Queen Bee Güzellik Merkezi
Tunalı Hilmi Cd. No:70/9 Kavaklıdere/ANKARA
Telefon: 0312 467 07 06- 0530 292 28 15
sakinesoydan1@hotmail.com


10 yorum:

  1. Dermapen benim epey merak ettiğim bir uygulamaydı, güzel sonuçlar almış olmanıza da çok çok sevindim! Şifa olsun o zaman, öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok başarılı Başakçım, eminim senin de çok işine yarayacaktır :)
      Ben de öpüyorum :)

      Sil
  2. Ohhhhh pırıl pırıl bir cilttt....Ahhh ne iyi gelmiştir cilde....Güzel blogunuzu hemen + ekledim.Ben de http://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/ sayfama beklerim.Sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla hem de ne güzel oldu, iyi ki yaptırmışım Yeşimcim :)

      Sil
  3. ne güzel bir uygulama olmuş arada yaptırmak şart canım :)!

    YanıtlaSil
  4. Benim cildime de çok iyi geldi dermapen özellikle gözaltlarıma. Geldiğin için tekrar teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Emelcim, hemen farkediliyor değişim :)
      Davetin için tekrra teşekkürler :)

      Sil
  5. Ne güzel bir gündü. Sonrası da daha bir güzel canım arkadaşım

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...