Bak Bakalım Blogumda Var mı?

19 Kasım 2016 Cumartesi

Bee Beauty Yaban İğdesi Özlü Yüz Temizleme Köpüğü & Arındırıcı Maske & Anti-Aging Gece Kremi

Gratis'in kendi markaları arasında yer alan Bee Beauty markasını bilirsiniz. Temiz içerikli, uygun fiyatlı markanın yaban iğdesi özlü serisinde ise; yüz temizleme köpüğü, arındırıcı kil maskesi, yaşlanma karşıtı göz çevresi bakım kremi, yaşlanma karşıtı gece kremi ve nemlendirici yüz bakım kremi bulunuyor.
 
Etken maddesi Omega 7 olan ve A, B1, B2 ve C vitaminleri içeren yaban iğdesi, kozmetik ve tp alanında yerini almış bir meyve. Cildi besleyip nemlendirmesinin yanısıra güçlü antioksidan içermesi ve ciltteki kolajen üretimini artırması sayesinde seri, cilde özel bir bakım imkanı sunuyor. Paraben, sülfat ve petrol içermemesi ise serinin diğer artılarından.
 
Gelelim Gratis tarafından geçtiğimiz aylarda gönderilen ürünlerle ilgili yorumlarıma...

1- Bee Beauty Yaban İğdesi Özlü Temizleme Köpüğü:
İçerisinde yaban iğdesinin yanısıra aloe vera, salatalık, yeşil çay ve nar özleri bulunan ürün köpük formda. Tüm cilt tiplerine uygun olan köpük, ciltteki yağ ve makyajı etkili temizleme vaadinde.
 
Hafif çiçeksi kokuya sahip ürünü, ben makyaj temizliği yerine daha çok cilt temizliği amacıyla kullandım. 
 
2- Bee Beauty Yaban İğdesi Özlü Arındırıcı Maske:
Bayağı koyu kıvamlı maskenin, serideki diğer ürünler gibi her cilt tipine uygun olarak kullanılabileceği belirtilmiş. Diğer maskeler gibi cildi arındıran, temizleyen, canlı ve parlak görünmesine yardımcı olma vaadinde.
 
Haftada 2 kez temizlenmiş cildime uyguladığım ürün, asla cildimi gerginleştirmedi. Nem verme özelliği yüksek. Sanırım kuru ya da normal ciltlere daha uygun bir ürün. 75 ml.lik ambalajında satışa sunulan ürün, koyu kıvamı nedeniyle uzun süre gider diye düşünüyorum.
 
3- Bee Beauty Anti-Aging Gece Kremi:
Maske gibi yoğun kıvamlı krem, inanılmaz güzel nemlendirme sağlıyor. Yağlı ciltlerden çok normal ve kuru cilde sahip kişilere önereceğim ürün, uygulama sonrası yağlı bir his bırakmıyor.
 
Kavanoz şeklindeki ambalajında satışa sunulan ürün, yanında minik bir krem uygulama aparatıyla hijyen sorununa çözüm bulmuş.
 
Ciltte parlama yapmadığından gündüz ve gece kremi olarak da denedim ben, gayet iyiydi. Çok hafif ve hoş kokusunu da sevdim ben.
 
Siz kullandınız mı bu seriyi, favoriniz hangisi?
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...