Bak Bakalım Blogumda Var mı?

25 Ocak 2016 Pazartesi

Elancyl Offensive Cellulite Gel- Elancyl Concentre Ventre Taille

Haftanın ilk gününden hepinize merhaba. Bugün, 2 farklı etkinlikte hediye verilen aynı markaya ait 2 farklı ürünü yorumlayacağım.

Bugüne kadar selülit sorununa yönelik olarak, tek ürün kullandım hep. Elancyl markası ise karın ve kalça için ayrı ayrı inceltici ürün kullanılması fikrinde.


1- Elancyl Offensive Cellulite Gel: 14 günlük bu bakım kürü, selülite karşı 3 aşamada etki edeceğini vaadediyor.

"Pürüzsüzleştirici Etki" olarak adlandırılan ilk aşamada; biber ağacından elde edilen ekstrelerde bulunan UCP proteinlerini aktif hale getirerek yağ yakımı tetikleniyor. Kafein sayesinde yağ yakımı artıyor, elma ağacından elde edilen yeğ ekstresi de yağ depolanması engelleniyor.

"Yeniden Şekillendirici Etki" olarak adlandırılan ikinci aşamada; sarmaşık ektresi sayesinde kolajen ve elastin sentezi hızlandırılıyor, vücuttan fazla suyun ve toksinlerin atılması sağlanıyor.

Ve son aşamada ise, ürün içeriğinde yer alan Xanthoxyline, yeni yağ hücrelerinin oluşmasını önlüyor. Bu sayede selülit tekrarlanmıyor.
Koyu losyon kıvamında olan bu jel; yeşil renkte ve çok hoş bir bitkisel kokuya sahip. Kolaylıkla emilmesi ve yağlı his bırakmaması başarılı.

100 ml.lik ambalaj, sabah ve akşam kullanmak üzere 14 günlük bir kullanım sağlıyor. Son dönemlerde diyette olduğum için yediğime-içtiğime dikkat ediyor ve bol su ile yağ yakıcı bitkisel çaylar tüketiyorum. Bunların da etkisini gözardı etmeden ürünün işe yaradığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Bu jelin, şık ve pompalı ambalajı var.  Fakat, ambalajıyla ilgili tek sorun; ürünün geldiği başlık kısmının kısa olması. Bu nedenle ürün el yerine şişeye akabiliyor.

*Etkinlik sponsor ürünüdür. Görüşlerim kişisel ve objektiftir.

2- Elancyl Concerte Ventre Taille: Özellikle bel ve karın bölgesi için sıkılaşma ve incelmeye yardımcı bu jel; karın bölgesindeki dokularda sıkılık kaybı, yağ depolanması, su ve toksin birikimine sıkça rastlanması nedeniyle özel olarak geliştirilmiş.

İçeriğindeki farklılıklar nedeniyle olsa gerek, diğerinden daha farklı kokuya ve yoğunluğa sahip. Fakat, yine kolay emiliyor, ciltte yağlı his bırakmıyor. Ve ne yazık ki, yine ambalajında aynı sıkıntı sözkonusu.

Günde 1 kez uygulamanın yeterli olduğu bu jel, 24 saat boyunca etkili. Diyette olduğum şu dönemlerde, karın bölgemin de şekillenmesine yardımcı olduğunu asla inkar edemeyeceğim ürün, 75 ml.lik ambalajında satışa sunulmuş.

*Etkinlik sponsor ürünüdür. Görüşlerim kişisel ve objektiftir.


6 yorum:

  1. Bir siteden alışveriş yapmıştım 4 tane bu ürünün testerını atmışlardı içine. Bana selülitin var kullan dediler diye içerlemiştim :D Şaka bir yana bunu deneyeyim madem ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene Dilekçim, tester yeterli olmaz belki ama ürünün yapısını dokusunu ve kokusunu incelemiş olursun :) Selülit olmayanımız var mı diyerek bi nebze rahatlatayım seni bu arada :)

      Sil
  2. diyet ve sporla birlikte düzenli kullanılırsa bu ürünler gerçekten yardımcı oluyor. Tek başına mucize beklememek lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen. Önemli bir sağlık problemi yoksa kesinlikle diyet ve sporla işe yarıyor.

      Sil
  3. Bende denemeliyim ama önce kilo vermem gerek:((

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...