Bak Bakalım Blogumda Var mı?

29 Kasım 2014 Cumartesi

Evimde Temizlik Denince İlk Kuralım; "Banyoda" Ayrı "Mutfakta" Ayrı Titizlik

Temizlik denince akla önce annelerimiz gelir, onların bu konuda verdikleri emek ve özellikle ne kadar titiz oldukları. Mutfaklarımız ve banyolarımız söz konusu olduğunda bu titizlik kendini daha belirgin bir şekilde gösterir. Kendi evimde iki mekanı da kesinlikle birbirinden ayıran bir temizlik anlayışına sahibim. Ama bunu sağlamak için elbette iki mekan için de özel tasarlanmış, detayları hassas bir şekilde düşünülmüş ürünlere ihtiyacım var… Bu şartlı şurtlu temizlik bize annelerimizden miras kalan temizlik anlayışı. Bir evi ev yapan şey her köşesinin pırıl pırıl ve hijyenik olması.

Tam da bu noktada imdadıma yetişen ve temizlik anlayışıma tam olarak uyup bana doğru ürünleri sunan ise “Bingo”… Neden mi? Size anlatmama izin verin, daha sonra siz de neden bu kadar “Şartlı Şurtlu” bir temizlik anlayışına sahip olduğumu daha net görebileceksiniz…

Bingo’nun bizler için sunduğu bu ayrıcalık ile tam da istediğim gibi mutfakta ayrı banyoda ayrı temizlik ürünleri ile tanıştım. Bu gücün adı “Lacivert Güç”… Olmazsa olmazımız çamaşır suyu, krem temizleyici ve sprey temizleyiciden oluşan bu aile tüm ihtiyaçlarıma net bir şekilde cevap verdi. Siz hiç daha önce mutfağa ayrı banyoya ayrı böyle hassas düşünülmüş bir çözüm duymuş muydunuz, şimdi duydunuz ve daha net anlayabilmeniz için bu birbirinden güzel ürünleri sizlere anlatmak istiyorum.

Bingo Lacivert Güç ailesinin mutfak için özel tasarladığı bu üç güzel ürünle benim mutfağımın her köşesi tertemiz…

Mutfak için özel çamaşır suyu kavramı kulağa ne kadar hoş geliyor öyle değil mi, sonuçta mutfak evimizin merkezi ve hem temiz hem de sağlıklı olması için standart bir çamaşır suyu yerine bu mekana özel tasarlanmış “Bingo Ultra Çamaşır Suyu Mutfak” kullandığım zaman içim çok daha rahat. 

Mutfağa özel Bingo Ultra Çamaşır Suyu yağ çözücü özel formülü ve uzun süreli etkisi ile sizin de mutfağınızda gönül rahatlığıyla kullacağınız bir ürün. Mikropları öldürmesi ve çocuklarımızın güvenliği düşünülerek tasarlanan özel kapağı ise ürünün diğer artıları… Benim için bir diğer öneli özelliği ise ve snaıyorum ki sizler için de önemli, genzimi yakmayan bir şekilde hazırlanması böylece temizlik bir kabus olmaktan çıkıyor.

Bir diğer mutfak yardımcım ise “Bingo Sprey Mutfak”. Yağsız ve tertemiz mutfak tezgahları, ocaklar, mutfak dolapları için pratik ve etkileyici bir ürün. En gizli saklı köşelerde bile oldukça etkili olan Bingo Sprey Mutfak ile aspiratör araları gibi ulaşması zor olan alanlarda bile hijyen sağlamanız mümkün.

Pek çoğumuzun temizlik anlayışında olmazsa olmaz bir diğer ürün ise elbette “Bingo Krem Temizleyici Mutfak”. Mutfaklarımız için özel limon kokusu ve yağ çözücü formülü ile harika bir ürün.

Mutfağımızı bu birbirinden güzel ürünlerle pırıl pırıl hale getirdikten sonra sıra geliyor evimizin bir diğer önemli mekanına, elbette banyolarımız. Bingo banyolarımız için aynı titizlikle birbirinden güzel üç ürünü bizlere sunuyor.

Kendimce bir dip not düşmek istiyorum hanımlar, banyo mutfağa nazaran farklı bir temizlik anlayışına ihtiyaç duyan bir mekan, özellikle kireç sorununa duyarlı ürünlere ihtiyacımız olduğu için bu noktada Bingo banyoya özel Lacivert Güç serisinde tam da bu ihtiyacımıza cevap veren ürünler geliştirmiş.

Yine elimin ilk gittiği ürün elbette çamaşır suyu ama bu sıradan bir çamaşır suyu değil; “Bingo Ultra Çamaşır Suyu Banyo”…  Banyolarımıza özel formüle edilmiş ürün özellikle kirece savaş açıyor.

Banyolarımız için elimizden düşmeyecek bir diğer pratik ürün ise “Bingo Sprey Banyo”; lavabo, klozet, musluk, duş kabini ve derz aralarında rahatlıkla kullanılabiliyor, kireci kiri söküp atıyor. 

Çabuk etki etmesi beni etkileyen bir özellik, bir tek fısla kiri söküp atıyor olması bize hem vakit kazandırıyor hem de güven duymamızı sağlıyor. Ben en çok musluk bataryalarının dibinde oluşan yeşil renkli kireç lekelerinden nefret ettiğim için bu ürün öyle hassas ve ulaşılması zor noktalarda imdadıma yetişti.

Banyomda yine severek kullandığım üçüncü ürünüm ise “Bingo Krem Temizleyici Banyo”.  Bu güzel ürün içerdiği özel amonyaklı förmülü ile kireç ve diğer tüm lekelere karşı oldukça etkili, işin güzel kısmı da ovalama gibi insanı yoran süreçlere kesinlikle ihtiyaç yok.

Her kadının evindeki stili tarzı ve temizlik anlayışı ayrı olsa da hepimizi aynı çatı altında toplayan en önemli konu banyolarımızın ve mutfaklarımızın ayrı ayrı ve doğru ürünlerle tertemiz ve sağlıklı bir şekilde temizlenmesi. Ben bu anlamda Bingo Lacivert Güç ekibinden çok memnun kaldım ve “Şartlı Şurtlu” o vazgeçemediğim annemden miras temizlik anlayışımı gönül rahatlığıyla sürdürebiliyorum. Sizlere de tavsiye ediyorum, zaten bir defa deneyince siz de vazgeçemeyecek ve yıllardır acaba bu ürünü mutfağa kullansam mı, acaba bu ürün banyoda olur mu diyerek bin dereden su getirdiğiniz ama vazgeçemediğiniz geleneksel kurallarınızla tamamen barışacak ve gönül rahatlığıyla temizlik yapabileceksiniz.

Bingo Lacivert Güç ürünlerini “Migros, Carrefour, Kipa, Çağrı, Mopaş, Hatipoğlu” vb. gibi marketlerden ve daha küçük perakende satış noktalarından satın alabilirsiniz.

Daha fazla bilgi ve Bingo’nun birbirinden güzel diğer ürünlerine de göz atmak için aşağıdaki adreslere bakabilirsiniz.

http://www.bingo.com.tr/
https://www.facebook.com/bingoturkiye
https://twitter.com/BingoTurkiye

İçerik: www.yasamstil.com

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...