Bak Bakalım Blogumda Var mı?

26 Ekim 2014 Pazar

Purnem Yeşil Çaylı Yoğun Nemlendirici Göz Çevresi Bakım Kremi

Özellikle 20'li yaşlardan itibaren cilt bakımına başlamamız, cildimize ve cilt yaşımıza uygun ürünler kullanmaya özen göstermemiz gerektiğini hepimiz biliyoruz.Özellikle de temiz içerikli bir ürünse kullandığımız, yapmış olduğumuz bakım, daha bir içimize siniyor.

İşte, bu anlamda gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir ürün tavsiyem olacak sizlere:



Hiçbir ürünü içerisinde; paraben, silikon yağlar, PEG, Petrol atıkları, sentetik yağlar, hayvansal hammaddeler, alkol ve sentetik parfüm barındırmayan Purnem'in bu bakım kremi; yeşil çay, bitkisel hyaluronik asit, saf zeytin yağı, shea yağı ve betain içeriyor.



Göz çevresine bu kremden minicik bir parçayı masaj yaparak uyguladığınızda nemlendirmesinin gayet yeterli olduğunu göreceksiniz. İçerisinde bulunan özel nemlendiriciler sayesinde, suyun ciltte tutulmasını sağlayan bu krem, göz çevremi yumuşacık yaptı. Ayrıca, kullandığım süre boyunca göz çevremde yağ bezecikleri vs. oluşmadı.



"Oluşan ilk kırışıklık çizgilerini azaltır." vaadini ise çok iddialı buldum. Birçok cilt ve göz kremi bu vaatte bulunuyor ama ne yazık ki, başarılı olan çok çok az.

20-35 yaş arası kullanılabilecek, güzel nemlendirme sağlayan, cildi rahatlatan, herhangi bir yan etkisi bulunmayan bir göz kremi arayışındaysanız kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatı: 50,00 TL.

*Etkinlik hediyesidir. Görüşlerim kişisel ve objektiftir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...