Bak Bakalım Blogumda Var mı?

15 Ekim 2014 Çarşamba

Avon Natural Kids- Göz Yakmayan Saç Açıcı Sprey

Özellikle kız çocuk annesiyseniz ve kızınızın saçları hem kıvırcık hem de uzunsa o saçı taramak gerçekten zor. İşte bu yüzden çocuğunuzla saç tarama kavgalarına girmeden, olayı kesin ve net bir şekilde çözmek için ekstra ürünlere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Gökçe'nin saçları müthiş hızlı uzuyor, üstelik kıvırcık. Sabah kalktığında o lüle saçlarını birbirine karışmadan görmekse imkansız. Son dönemlerdeki müthiş hareketliliğini de katarsak, saç açma işimiz, kızım için işkenceye dönüşebiliyor.

saç açıcı sprey, avon, saç spreyi


Olayı pratikleştirmek adına birkaç aydır, Avon'un bu spreyini kullanıyorum. Renksiz ve harika kokan bu spreyi, Gökçe'nin saçlarına fıslatıyorum ve iri uçlu tarakla tarıyorum.

Sprey sayesinde, saçları hemen açılıyor ve çok kolay taranıyor. Ardından şekil veriyorum ve kızım mis kokan taranmış saçlara sahip oluyor.

Ürün üzerinde "göz yakmadığı" ibaresi bulunuyor ama gözlerine gelmemesi için çok dikkat ediyorum ben. O yüzden bu özelliği hakkında yorumum yok. Nemli ya da kuru saça uygulayabiliyorsunuz. Kullanımı çok pratik olan spreyi indirimli dönemde 6,00 TL'ye satın alabilirsiniz.

Üründen bir arkadaşıma bahsettiğimde kendisinin de bu spreyi kullandığını belirtmişti. Bizim de kullanmamamız için bir neden yok :)





2 yorum:

  1. Ben Rüya için yıllardır kullanıyorum. Rüya'nın saçları düz olmasına rağmen gür olduğu için kullanıyorum ve gerçekten çok memnununm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen nerelerdesin canım yaa, bloguna not da bıraktım ama göremedin sanırım. Evet, memnun olmayan duymadım ben de bu üründen :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...