Bak Bakalım Blogumda Var mı?

9 Eylül 2014 Salı

Mustela Very High Sun Protection Sun Lotion SPF50

Herkese merhaba,

Bugün, çocuklarımızı güneşten korurken yardımcı olacak bir ürünle karşınızdayım.

Doğumdan itibaren 3 yaşından küçük çocukların kullanması önerilen bu ürün; SPF50 koruma faktörlü ve çift korumalı. %86 doğal içerikli, alkol içermeyen ve avokado özlü bitkisel bileşime sahip. Bu sayede hücresel koruma sağlıyor ve cilt bariyerini güçlendiriyor.



Özellikle Gökçe gibi beyaz tenli bir çocuğunuz varsa güneşten korumak için benim gibi elinizden geleni yapıyorsunuzdur. Hassas cildi, ürünü kullandığım günden beri hiç sorun çıkarmadı. Ürünü hem deniz tatilimizde hem de gün içerisinde dışarı çıkacaksak bile mutlaka kullandım. Güneşe çıkmadan yarım saat önce tüm yüzüne ve vücuduna kalın bir tabaka halinde uyguladım. Beyaz renkli ve losyon kıvamındaki bu ürün, cilt tarafından hemen emildi, yaplı bir his bırakmadı ve kızımın üzerindeki kıyafetlerine hiç bulaşmadı, leke yapmadı. En önemlisi herhangi bir alerjik reaksiyon da yaşamadık. Her 2 saatte bir yenilediğim losyon sayesinde, bu yaz tatilimizde güneşle ilgili görünen herhangi bir sorun yaşamadık.

Losyon, 100 ml'lik ambalajında tüm eczane ve kozmetik marketlerde 40,00-55,00 TL arasındaki fiyatlarla satışa sunuluyor.

Siz, çocuklarınızı güneşten mümkün olduğunca korumak için neler yapıyorsunuz?




2 yorum:

  1. Gorkem için seneye cok gerekli olacak paylaşım için teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğumdan itibaren 3 yaşına kadar kullanılabiliyor canım, sevgiler :))

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...