Bak Bakalım Blogumda Var mı?

22 Eylül 2014 Pazartesi

Harangvölgyi'de Müthiş Bir Deneyim!

Geçtiğimiz hafta, eşimin kuzeni evlendi. Düğününe katılmak üzere İstanbul'a gittiğimizde, sevgili Ebru ve Sibel'in etkinliğinde bizlere hediye edilen, Harangvölgyi'nin tek seanslık Biorezonans Lifting uygulamasını da yaptırmak üzere randevu aldım.


Budapeşte'nin, dünyaca ünlü Harangvölgy markasını bizlerle buluşturansa oyuncu kimliğinin yanısıra artık iş kadını da olan ve aynı zamanda marka yüzü Boglarka Csösz Talu. Boglarka, evlenip İstanbul'a yerleşince markanın distrübütörlüğünü yapmaya başlamış.



Markanın ürünleri tamamen doğal içerikli. İçerisinde herhangi bir kimyasal, petrokimyasal ve hayvansal madde kesinlikle bulundurmuyor. O kadar çevreciler ki, ürünlerin ambalajı yok, sadece kapak üzerinde ürünle ilgili bilgiler içeren ve Boglarka'nın fotoğrafının bulunduğu çok sevimli bir kağıt bulunuyor.


Butik olarak varlığını sürdüren bu merkez, herşeyden önce çok ferahlatıcı, duru ve aydınlık bir his bıraktı bende. Beyaz ve mavi ağırlıklı mobilya ve aksesuarları görünce ayrıca mutlu oldum. Mavinin huzur veren yansıması harikaydı.


Merkezde sorumlu Özge Hanım, beni gayet sıcak karşıladı, bana marka ve ürünler hakkında bilgiler verdi. İkramları da çok başarılı. Yasemin çayının sunumu çok hoştu. Suyu ise cam bardakta ikram etti, o kadar çevreci bir marka ki, bırakın naylon bardağı; kağıt bardak bile kullanmıyorlar.


Ardından, biorezonans lifting uygulaması yapılmak üzere beni odaya aldılar.


Uygulamanın amacı; hücreleri destekleyen molekülleri taze tutarak sürekli olarak cildi yenilemek ve taze tutmak. Uygulama sırasında kullanılan ürünlerse kendi bioenerjinizin kullanılmasını sağlayan bioenerji cihazı, enzim peelingi ve serum. Cihaz, ciltte biriken toksinleri atarken, enzim peelingi cildi bakıma uygun hale getiriyor. Serum ise içeriğinde bulunan kolajen ve hyalüronik asidin, cildin en derin katlarına kadar emilimini gerçekleştirerek cildinizi yeniliyor ve gençleştiriyor.

İşlem sonunda neler olacakmış, hep birlikte bakalım:
  1. Drenaj uygulaması ile ciltteki mevcut toksinlerin atılmasına yardımcı olur.
  2. Hücre moleküllerinin yenilenmesine yardımcı olur.
  3. Cildinizdeki mevcut ödemlerin atılmasına katkıda bulunur.
  4. Anında lifting özelliği ile cildinizin gençleşmesini sağlar.
  5. Kırışıklıkları azaltarak, çizgileri yok eder.
  6. Cilt yüzeyindeki sarkmaları toparlar.
  7. Kaz ayaklarını gözle görülür şekilde azaltır.
  8. Gözenekleri temizler ve kan dolaşımını iyileştirir.

Bu uygulamayı Çisel hanım yaptı. Gayet temiz ve nezih bir ortamda yaptığı ve herhangi bir acı hissetmediğim (tüm göz bölgesi dahil)yüz, boyun ve dekolte bölgemde yaptığı uygulama sonunda, aynada gördüğüm halime inanamadım. Bu farkı net olarak görebilmek için uygulama önce yüzümün bir tarafına, sonra diğer tarafa yapıldı. Aşağıda göreceğiniz fotoğrafta photoshop, filtre vs kesinlikle yoktur.


Yukarıda, açıklamasını yaptığım uygulama detayları yüzümün bir tarafında uygulandıktan sonra fark, açıkça görülüyor. Tombik yanaklı zannederdim kendimi ama meğer ödem çokmuş. Burun kenarından dudak çizgisine kadar inen mimik çizgisinin çok hafiflediğini, düşük gözkapağımın yukarı doğru çıktığını, gözaltındaki çizgilerin hafiflediğini çok açık görebiliyoruz.  Ve bence en önemlisi; gıdım neredeyse yok oldu.

Zaten, uygulama sırasında gerçekten birşeylerin değişeceğini hissetmeye başlamıştım. Yüzümün bir tarafındaki işlem bittikten sonra, daha aynaya bakmadan değişimi yüzümde farkettim. Çisel hanımla bunu paylaştığımda o da beni doğruladı. Zaten fotoğrafta da görüyorsunuz.

Tek seansta bu kadar farkeden bir değişim aslında 6 seansta tamamlanıyor. 6 seans sonunda yaklaşık 1,5- 2 yıl kadar cildiniz bozulmadan, değişmeden genç, sağlıklı ve diri kalıyor. Cilt tipiniz ya da yaşınız ne olursa olsun, herkesin yaptırabileceği bir uygulama. Cerrahi müdahaleye alternatif olarak geliştirilen bu işlem, kesinlikle çok başarılı. İşlem hakkında daha detyalı bilgi ve randevu için burayı tıklayabilirsiniz.

Her hafta İstanbul'a gitmem mümkün değil. Bu nedenle ne yazık ki tek seansla yetinmek zorundayım. Özge Hanım'a, Ankara'ya da bir şube açılması konusunda çağrıda bulundum. Şimdilik sadece İstanbul'da ve bazı otellerin SPA merkezlerinde boy gösteren markanın, Ankara'da ve diğer şehirlerde de olması mükemmel olurdu.

Cilt bakımı ve kullandığımız ürünler/içerikleri hakkında detaylı bilgiye sahip olduğum, cildimizle ilgili doğru bildiğimiz yanlışları öğrendiğim, gayet sıcak ve samimi bir ortamda harika bir gün geçirdim. Yeni tanışmamıza rağmen sıcakkanlı ve konuksever tavırlarıyla beni çok mutlu eden Özge Hanım'a ve biorezonans lifting uygulamasını çok başarılı bir şekilde gerçekleştiren Çisel Hanım'a çok teşekkürler.


Harangvölgyi'nin Bağdat Caddesi'nde yer alan merkezinde sadece Biorezonans Lifting uygulaması yapılmıyor tabii. Selülit masajından epilasyona, cilt bakımından manikür-pediküre, kaş boyamadan akne tedavisine kadar birbirinden farklı onlarca çeşit uygulama sizi bekliyor. İşlemler, seans ve ücret bilgilerini buradan inceleyebilirsiniz. Özge Hanım'ın bahsettiği Lenf Drenaj Masajı da içeren "Lifting Vücut Bakımı" aklımda. Hanımlar, sadece 1 seansta kalçanız yerçekimi etkisinden kurtulsun ve kalkık olsun istemez misiniz?

Mağaza Bilgileri:
Harangvölgyi Paz. San. Tic. Ltd. Şti.
Bağdat Caddesi No: 205 Zafer Apt.
Çiftehavuzlar Kadıköy- İstanbul
Tel: 0 216 363 70 59

Markanın, kullanmakta olduğum HydroCare Cleanser'i hakkında yazdıklarım burada, işlem sırasında da uygulanan ve marka hediyesi HydroCare Serum yazısı ise en kısa sürede gelecek.


*Etkinlik hediyesidir. Görüşlerim kişisel ve objektiftir.










4 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...