Bak Bakalım Blogumda Var mı?

15 Ağustos 2014 Cuma

Catherine Arley Gold Serisi- Göz Makyajı Ürünleri

Her daim kült markanın Gold serisinde yer alan göz makyajı ürünlerini tanıtmaya geldi sıra. Markaya ait elimde olan ürünler; dörtlü göz farı, dipliner ve rimel.


Gold Dörtlü Göz Farı- (No:302): Toprak ve yeşil tonlarındaki bu far, daha çok sonbaharda kullanılabilecek olan tonlar. Uygulama sırasında beklediğimden de az tozutma problemi yaşadım. Pigmentasyonları ise inanılmaz kalıcı. Kremsi ve yumuşacık farlar, rengini kolayca veriyor. Herhangi bir baz ya da makyaj sabitşeyici de kullanmadığım halde 8 saat dayandı ve akma-bulaşma sorunu yaşamadım. İnanması zor ama rengi bile solmadı. Müthiş başarılı buldum ben. Önümüzdeki aylardan elimden düşmeyecek.


Far bazlı ve bazsız renkler şu şekilde.



Gold Dipliner: Yeni yeni eyeliner ve dipliner kullanmaya başladığım şu günlerde, bu 2 ürüne elim alıştıkça daha çok kullanmak ister oldum. Dipliner, özellikle benim gibi bu ürünleri kullanmaya henüz başlayanlar için müthiş uygulama kolaylığı sağlıyor. Markanın Gold serisine ait olan dipliner, ince, sivri ve nispeten uzun ucu sayesinde kolay uygulama sağlıyor. Ayrıca, müthiş kalıcı ve simsiyah. Çift fazlı göz makyajı temizleyicisi ile bile zor temizlendiğini söyleyebilirim.


Gold Mascara- Volume: Serinin en sevdiğim diğer ürünü. Kolay uygulanıyor, kesinlikle gün içerisinde dökülme yapmıyor, kirpiklerde ağırlık hissi vermiyor ve çok kolay temizleniyor. Uygulama sonrası kirpiklerime hacim verdi ve tek tek ayırdı. Fiyatına göre gerçekten müthiş. Çok daha fazla para ödediğimiz bazı rimelleri kesinlikle geride bırakır. Serinin, Long Lash ve Waterproof olamk üzere 2 farklı maskarası daha mevcut.


Ve bu ürünlerle yaptığım göz makyajım:


Markaya ait ürünleri incelemek ve alışveriş yapmak için burayı tıklayabilirsiniz.

*Basın ürünüdür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...