Bak Bakalım Blogumda Var mı?

14 Şubat 2014 Cuma

Rapunzel Secret Kömür Özlü Saç Maskesi

Geçtiğimiz haftalarda, sevgili Gülsen aracılığıyla, Alternatif Kozmetik'ten, denemem için gönderilen bu küçük tester ürünü aldım.

Daha önce, ne marka ne de ürün hakkında bilgim yoktu. O yüzden öncelikle bu yönde araştırmalarıma başladım. Uzunca bir süre kuaförlük sektöründe çalışmış olan firmanın ürünü piyasaya sunduğu bilgisine sahip olduğumda ise yüksek olasılıkla, saçlarım üzerinde etkili olacak bir ürünle karşılaştığım düşüncesi beni mutlu etti.

Ürün; bambu ağaçtan elde edilen kömür ekstrelerinden üretilmiş. Öğrendim ki; bu ekstrelerin kullanıldığı cilt ve saç bakım ürünleri, kullanıldığı alandaki yağ fazlalığını yok ediyor, bakım sağlıyor ve parlaklık veriyormuş.

Şimdi ürünü detaylıca inceleyebiliriz :)

Kapağını açtığınızda buram buram bir kokuyla karşılaşıyorsunuz. Çok güzel bir koku. Sadece maskeyi kullanırken değil; bakım sonrası da saçlarımda kalan kokusunu alabiliyordum.


Kömür ekstresinin olmasından ileri geliyor sanırım, maskenin rengi gri. Tam bir krem kıvamında. Uygulaması ise çok basit: Temizlenmiş, nemli saçlarıma, saç dipleri hariç güzelce masaj yaparak yedirdim, 15 dk. kadar saçımda beklettikten sonra duruladım. Saçtan arınması çok kolay.
Durulandıktan sonra saçlarım yumuşacık oldu ve kolayca şekle girdi. Fön çekilmiş gibi gayet başarılı bir yapıya kavuştu.

4 kez denediğim bu ürün sayesinde,  saçlarım 2. kullanımdan itibaren ciddi anlamda hacim kazandı. Saç diplerim çabuk yağlanmasına rağmen bu maskeyi kullandığımdan beri yağlanma sorunum ortadan kalktı. Her şampuanlama sonrası saçlarımda oluşan elektriklenmeyi yok etti, uygulama sonrası saçlarım yatışıyor.

Her saç tipine ve saç rengine uygun bu ürünü kullandığımdan beri, saçlarımdan ciddi anlamda memnunum. Özellikle kolay şekle girmesi ve kolay taranmasının yanısıra saçlarım, bakımlı bir görünüme kavuştu. Bu maske sonrası, ayrıca saç şekillendirici ya da jöle kullanmaya gerek kalmadı.

Hasarlı saçları onaracaği vaadi de var, fakat bunun için saç yapısı bozulmuş olan kişilerin uzun süre kullanması gerekli. Ürünü detaylıca incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Dipnot eklemeden geçemeyeceğim; numune ürüne bile ayrı özen göstermişler. Ambalajın konulduğu karton kutu, geri dönüşümle elde edilmiş.

Ürünü tanıma fırsatı verdiği için firmaya ve Gülsen'e teşekkürler...



5 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...