Bak Bakalım Blogumda Var mı?

15 Ocak 2014 Çarşamba

Avon- Opal Son Kat Cilası

Herkese merhaba,

Son haftalarda çok severek kullandığım bir ürün hakkında yazıcam bugün.
Avon, geçtiğimiz kampayasında satışa çıkardı bu cilayı. İçerisinde sarı, yeşil ve mavi renklerin ağırlıkla kullanıldığı tanecikler barındıran bu cilayı 3 farklı renk ojem üzerinde denedim.

İlk olarak; çok severek kullandığım, Alix Avien'in Shine Plus serisinden 230 numaralı oje üzerindeki duruşuna bakalım.
 Zaten rengi çok severek kullanıyordum. Bu cila ile mükemmel durdu. Cila içerinde yer alan irili ufaklı bu tanecikler, ışık sayesinde farklı şekillerde yansıyor. Örneğin, yukarıdaki fotoğrafta neredeyse renksiz gibi durmuş.
Diğer denemelerim ise; Sally Hansen'in Summer Plum ve Golden Rose'nin Paris serisinde yer alan 71 numaralı ojeleri üzerinde.
Gerçekten ojenin rengini ve tırnak üzerindeki duruşunu bile değiştiriyor bu cila. Çok şık manikürler yapmanız içten bile değil.
Yukarıda gördüğünüz flaşlı çekilen fotoğraflar, ışıltılı taneciklerin tırnaklarda ne kadar şık yansıdığına şahitlik ediyor.
Cilanın dezavantajı; zor temizlenmesi ve tırnaklarınıza dokunduğunuzda tanecikleri belirgin şekilde hissetmeniz. Fakat, ışıl ışıl ve renk geçişlerini çok şık bir şekilde tırnaklarınıza yansıtan taneciklere sahip bu ojeyle harika manikürler yapmak ve çok güzel görünen ellere sahip olmak elinizde.
Avon'un devam eden kampanyasında 7 TL civarında satılmakta olan bu cilayı deneyin derim...
Sizler nasıl buldunuz, en çok hangi renk üzerine daha çok yakıştırdınız???

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...