Bak Bakalım Blogumda Var mı?

26 Aralık 2013 Perşembe

L'Oréal Skin Perfection Serisi Deneyimlerim

20'li 30'lu yaşlarda cilt genç gözükse de düzenli bir bakıma her zaman ihtiyacı var. Malum stres, yorgunluk ve günlük yoğun yaşam, cildi gözle görülür biçimde etkiliyor. Sonuç cilt kusurları, kızarıklıklar, gözeneklerin genişlemesi ve ton eşitsizliği oluyor. L'Oréal'in Skin Perfection serisi cildin ihtiyaçlarını tamamiyle karşılıyor. Bu yeni bakım serisinde Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Serum, Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Nemlendirici Krem ve Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı 6'sı 1 arada BB Krem bulunuyor.

Serinin nemlendirici kremi içeriğindeki Perline - P ile cilt dokusunun yenilenmesine yardımcı oluyor ve ihtiyacınız olan nemi karşılıyor. Cildimi yağlandırmadan nemlendirmesine, kokusuna ve şık ambalajına benden tam puan!

Serideki favori ürünüm: Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Serum.
Gözeneklerimin sıkılaştıran ve cildimin daha pürüzsüz görünmesini sağlayan
bu serumun formülü 10 yıllık L'Oréal araştırmalarında açığa çıkan LR2412 ve cilt yüzeyinin kalitesini en iyi duruma getiren aktif kompleks Perline-P’den oluşuyor.  Özellikle makyaj öncesi sürdüğünüzde aradaki farkı kolayca görüyorsunuz. Ayrıca Hipoalerjenik ve dermatolojik testlerden geçmiş ve hassas ciltlere uygun bir serum.

İçerisinde UV koruması ve GKF 25 koruma faktörü bulunan Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı 6'sı 1 arada BB Krem ise fondöten kullanımınızı en aza indirecek hatta belki ona veda etmenizi sağlayacak bir ürün. Cilt kusursuzlaştırıcı nemlendirici kremin üzerine uyguladığım BB krem ile cilt tonum eşitleniyor, gözenek görünümünü azaltıyor ve ipeksi pürüzsüz bir görünüm oluşuyor.

İçerik: www.kokoshgirl.com

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...