Bak Bakalım Blogumda Var mı?

4 Kasım 2013 Pazartesi

Tatile Çıkarken Yanımda Ne Götürüyorum?

Çok uzun zamandır yazmam istediğim bir yazıydı, ama bir türlü hazırlayamadım. Ya acilen tatile çıktık, ya ürünleri fotoğraflamaya vakit/fırsat bulamadım, derken son İzmir çıkarmamızda artık şu yazıyı yazmalıyım düşüncesiyle hemen fotoğrafı hazır ettim.
Tatile çıkarken hem ben, hem de eşim ağır valiz taşımak istemiyoruz. Maksadımız; gezmek, eğlenmek, yeni yerler görmek ve yeni tatlar denemek; valiz hamallığı yapmak değil. O nedenle birkaç parça kıyafet, fotoğraf makinası, şarj aletleri, demirbaşımız oluyor. Bunun yanısıra küçük bir makyaj çantası da tam anlamıyla kurtarıcım oluyor.
İşte makyaj çantamın içindekiler:
 1- Lens Solüsyonu: Çantamın olmazsa olmazı. Deneme boyu solüsyon şişesine dolduruyorum, hem küçük ambalajıyla yer kaplamıyor hem de kurtarıcım oluyor. Bu arada lens kabını çekmeyi unutmuşum, o da var :)

2- Fondöten: Fondötensiz asla diyenlerdenim. O yüzden Avon markasına ait bu küçük numuneler acayip işimi görüyor. Bunlar bittiğinde de yine büyük boy ürün kullanmamak için küçük seyahat kaplarına koyuyorum fondötenimi.

3- Safran Çiçeği Kolonyası: Ben bu kolonyayı ne zaman sürsem "Parfümünün markası ne?" sorusunu duyuyorum. Muhteşem bir koku, ağır olmaması nedeniyle Gökçe de rahatsız olmuyor, ambalajı da ufak ;)

4- Avon-Hijyenik Temizleme Mendili: Her daim çantamda bulunur. Özellikle seyahatlerde vazgeçilmezim. Sürekli stoklarım.

5- Diş Macunu: Düzenli olarak diş fırçalayan biri için şart. Bu arada diş fırçamı fotoğrafa koymayı unutmuşum :)

6- Gündüz, Gece ve Göz Kremleri: Ya küçük pakettedir ya da küçük ambalajlı numunelerdir. Asla orjinal boylarını taşımam.

7- Rujlar: "Hadi Bit Kutusu" projemdeki Flormar ruju ve yine Avon markasına ait numune rujlarımı eksik etmem.

8- Cilt Temizleyicisi: Rujun yanında gördüğünüz küçük ambalaj boy içerisinde taşırım mutlaka.

9- Güneş Kremleri: Bioderma sağolsun, bir sürü numunesi vardı. Bitmek üzereler...

10- Allık-Göz Farı: Önceden bunları ayrı ürünler alırdım ama Pastel'in bu 3'ü Bir Arada ürünü çok işimi görüyor. Yazısı .burada

11- Maskara: Bunun numune boyunu kullanmaya gerek yok. Lancome maskaram süper süper...

12- Kalemler: Göz ve kaş kalemlerim. Kaş için Golden Rose, gözlerim için Alix Avien ve postunu hazırlayamadığım Estee Lauder siyah göz kalemlerim.

13- Ve son olarak, çantamın diğer demirbaşları; allık ve ruj fırçalarım.

İşte, bunların hepsini makyaj çantama sığdırıp doooğru tatileeee :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...