Bak Bakalım Blogumda Var mı?

11 Ağustos 2012 Cumartesi

Zidaya.com'u İncelerken Oluşturduğum Kombinlerim

Biraz önce, "bayramda ve bayram tatilinde ne giysem?" soruma cevap ararken, severek alışveriş yaptığımı belirttiğim Zidaya aklıma geldi.  Hemen sitesine giriş yaptım ve kadınlara yönelik her kategoriyi incelemeye başladım. Fakat, yaptığım kombin; kıyafetin çok hoşuma gitmesiyle bayram dışında kullanılacak şık bir kombine dönüştü.
İşte ilk kombinim:



Kombinimde siyah ve pudrayı tercih ettim. Tulum, ayakkabı, çanta, bileklik, küpe, yüzük, parfüm ve ruj'dan oluşan   kombinimdeki ürünleri ayrıntılı incelemek isterseniz ürün isimlerinin üzerine tıklayarak, detaylara bakabilirsiniz.


Bir de spor kombin hazırladım. Sarı ve beyaz ağırlıklı, cıcıl cıvıl, tam da yaza uygun bir kombin oldu :)
Spor kombinim ise; t-shirt, jean, babet, çanta, saat, parfüm, oje, kemer ve gözlükten oluşuyor.
Siz de benim gibi alışverişinizi Zidaya'dan yapmak isterseniz hemen buraya ışınlanın... Seçenekler ve tarzlar o kadar çok ki, kombin hazırlamak benim için çok keyifli oldu.

Bu arada kombinleri oluştururken, siteyi biraz daha detaylı inceleme fırsatım oldu.  Herşeyden önce site tasarımı gayet başarılı. Kategoriler önce kadın-erkek-çocuk şeklinde ayrılmış, daha sonrasında da her bir kategori alt kategorilere ayrılmış. Bir ürünün birden fazla renkleri varsa, imlecinizi ürün fotoğrafınıza tıkladığınızda fotoğrafın hemen sol tarafında diğer renkleri de görebiliyorsunuz.

Herhangi bir alt kategoriyi incelemek istediğinizde markasına, rengine, bedene, popülariteye, malzemeye ve fiyata göre arama kriterlerinizi daraltabiliyorsunuz, satıştaki ürünlerin çeşidini sayı olarak görebiliyorsunuz(örneğin gözlük kategorisine geldiğinizde satışta olan gözlük sayısını mutlaka belirtmişler) Ürün açıklamaları kafalarda soru işareti bırakmayacak şekilde açık ve anlaşılır.

Ayrıca, daha önce edindiğim tecrübelerimi bir kez daha aktarmak isterim ki, herhangi bir ürünü satın aldığınızda herhangi bir kötü sürprizle karşılaşmıyorsunuz, sitede satın alırken gördüğünüz ürün neyse o geliyor, müşteri temsilcileri gayet nazik ve ilgili. Ayrıca mail gönderdiğinizde, en basit sorulara bile en kısa sürede dönüş yaparak cevaplıyorlar. Müşteri destek hattında çalışanlar da aynı şekilde size gayet yakın ve iş bitirici şekilde yaklaşıyorlar.

Ücretsiz kargo imkanıyla bir ürün almak istediğinizde kargo ücreti ödememek için belirlenen limiti doldurmak gibi bir derdiniz de olmuyor. Ayrıca, sitede hala yeni üyeler için alışverişlerinde kullanabilecekleri 50,00 TL tutarlı hediye çeki kampanyaları devam ediyor. Birden fazla bankayla çalışıyorlar ve bazı bankalarla ortak kampanyalar düzenliyorlar.

İnternetten alışverişin %100 güvenli olmadığını hepimiz artık biliyoruz, fakat defalarca alışveriş yaptığım bu sitede herhangi bir sorunla karşılaşmadım, karşılaşsam bile oluşacak olan sorunu, www.zidaya.com'un  en kısa sürede çözecek bir firma olduğunu biliyorum. En azından kişisel görüşüm budur.

Bayram alışverişine özel % 80'e varan indirim sürpriziyle www.zidaya.com sitesine üye olup uygun fiyata istediğiniz ürünleri satın alabilir, sitenin sağ alt köşesindeki minik kutucuğa e-mail adresinizi yazarak tüm kampanya ve yeniliklerden haberdar olabilir, Facebook , twitter ve Google+ 'den Zidaya'yı takip edebilirsiniz.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...