Bak Bakalım Blogumda Var mı?

3 Ağustos 2012 Cuma

Avon Tüm Saç Tipleri İçin Tazeleyici Şampuan

Loreal Elseve'in burada bahsettiğim şampuanını kullanmayı bıraktıktan sonra tester boyunu deneyip orjinal boyunu aldığım ve hala da severek kullandığım şampuanım hakkında yazayım bugün.
Her ne kadar şimdilerde nispeten daha iyi olsa da geçtiğimiz günlerde Ankara'nın yakan kavuran eriten bitiren sıcaklarında ördek misali suyla oynamamak mümkün değildi. Dolayısıyla bir taraftan saçımı sürekli yıkamam, yıkarken de saçımın zarar görmesini mümkün olduğu kadar önlemem gerekiyordu. Daha önce testerini denediğim üründen memnun kalınca orjinal boyunu almam kaçınılmazdı ve son haftalarda çook severek kullandığım şampuanım Avon'unki oldu.
Bir kere, saçımı hergün şampuanlasam da saçımı kazık gibi yapmadı, saç uçlarımı kırmadı, saçlarımı zedelemedi, ayrıca kokusu çok kalıcı olmasa da(Aynı serinin saç tazleyici spreyiyle birlikte kullandığımda kalıcı hale geldi) güzel kokulu, yumuşacık ve tertemiz saçlara sahip oldum.
Ürün, 750 ml. şeklinde satılıyor ve indirime girdiğinde fiyatı 5,00 TL'ye kadar düşüyor. Sanırım K-9'da indirimli olacak, bir deneyin derim ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...