Bak Bakalım Blogumda Var mı?

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Olay Total Effects Nemlendirici Gece Kremi

Not: Bu, bir zamanlanmış posttur...
Özellikle gündüz kremini Avon'un Solutions Youth Minerals serisinin gündüz kremiyle dönüşümlü olarak kullandığım Olay Total Effects serisinin, ilk defa gece kremini kullanıyorum. Kremi yaklaşık 1,5-2 aydır kullandığıma göre artık rahatlıkla görüşlerimi paylaşabilirim sizlerle.
Her ne kadar kendime elimden geldiği kadar bakmaya çalışsam da 30'lu yaşlarda olduğum için yıllara ve yerçekimine karşı koymak bazen elimde olamayabiliyor. O yüzden, daha kapsamlı ve daha etkili kremler tercihim olmaya başladı son dönemlerde. Olay'in gündüz kreminden çok memnun kaldığım için bir de gece kremini denemek istedim.Kremin vaatleri, kutusunda da ayrıntılı açıklanmış.
Krem içeriğini merak edenler için bkz. aşağıdaki fotoğraf;
Kremi kullanmaya başladığımdan beri cildimde etkisini hem de gayet başarılı bir şekilde göstermeye başladığını söyleyebilirim. Özellikle kremi sürdüğüm andan itibaren cildimdeki rahatlama ve parfüm kokusu inanılmaz. Kremin, cildime iyi geldiğini hissedebiliyorum resmen. Ancak, kremi düzenli olarak kullanmanın, cildinize masaj ve maske yapmanın ve tüm bunların yanısıra bol su içmek ve sağlıklı/dengeli beslenmenin etkisini de unutmadan tüm kremlerden %100 başarı beklemeyin önerisini de ekleyerek yine dönüşümlü olarak bu kremi de cilt bakımı rutinime eklediğimi dosta düşmana karşı duyurayım efenim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...