Bak Bakalım Blogumda Var mı?

13 Haziran 2012 Çarşamba

Aisha Yasemin Ölü Deniz Tuzu Vücut Arındırıcısı

Aisha markasının denediğim ilk ürünü; bu vücut arındırıcısı oldu.
Ürün; aslında kuru ciltler için tavsiye edilen bir arındırıcı; fakat benim gibi yaz aylarında güneşin etkisiyle ciltlerinde kuruluk problemi yaşayacaklar için de gayet başarılı. Kullanım amacı; hem ölü hücreleri deriye zarar vermeden temizlemek; hem de içeriğindeki yağ ve vitaminlerle kan dolaşımı ve hücre yenilenmesini hızlandırmak.
Ürün, 250 ml.lik koyu renkli cam kutuda satışa sunulmuş. Koyu renkli cam sayesinde ürünün gün ve güneş ışığından etkilenmemesi sağlanmış. Bu arındırıcı; ölü deniz tuzu, e vitamini, ylang-ylang, kayısı çekirdeği yağı, buğday özü yağı, jojoba yağı, sandal ağacı özyağı ve tatlı portakal yağı karışımından oluşuyor ve yasemin çiçeği kokusuyla hoş kokuyor.

Bu arındırıcıyı, elime bir miktar alıp, hem yüzüme hem de vücuduma uyguluyorum ve ardından bol suyla duruluyorum. Ne yağlı bir his bırakıyor, ne de kötü kokuyor. Cildi yumuşacık yaptığının garantisini verebilirim. Uygulamanın ardından ayrıca nemlendirici kullanamaya da gerek kalmıyor.

Bu arındırıcının, Aisha markasının çok sattığı bir ürünü olduğunu biliyorum ve gerçekten de kullanan biri olarak çok memnun olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim. Fiyatı 60,00 TL

Marka, şimdilerde "Seksenler" dizisinde de rol alan sevgili Ayşe Tolga'ya ait ve kendisi uzun yıllar yurtdışında aromaterapi alanında eğitim almış. Ve son yıllarda da ürün yelpazesini genişleterek gayet sağlıklı ürünleri bizlere sunmaya devam ediyor. Ürünler içerisinde paraben yok ve marka, ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmiyor.

Marka hakkında bilgi almak, ürünleri incelemek ve alışveriş yapmak isteyenler için markanın adresi:  http://www.aisha.com.tr/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...