Bak Bakalım Blogumda Var mı?

17 Mayıs 2012 Perşembe

Zidaya.com Alışverişim

Herşey Mart ayının son günlerinde Zidaya.com'dan gelen maille başladı. Üye olan herkese 50,00 TL'lik indirim çeki veriliyor, ürünlerin kapış kapış gitmesi nedeniyle elimizi çabuk tutmamızı istiyorlardı. Siteyi inceledim, gerçekten de çok kaliteli ürünler çok cazip fiyatlara satışa sunulmuştu. Sitede yok yoktu, ayakkabıdan giyime, aksesuardan kozmetiğe, tüm moda Zidaya'da gibi görünüyordu. Siteyi biraz daha araştırdım, 30 gün içerisinde ücretsiz iade garantisi ve kargo hizmetlerinin yanısıra popüler markaların ve seçenek çokluğunu da gözönünde bulundurarak hemen üye oldum ve 22-23 Mart tarihlerinde 2 kez bi dolu alışveriş yaptım.
Önce biraz tedirginlik yaşadım. Çünkü istediğim ürünlerin hepsi bir pakette gelmedi. Hemen hergün aşağıdaki gibi 1 paket ulaşıyordu elime.
Altı üstü 1,00 TL'lik dudak kalemi(sitedeki satış fiyatı öyleydi) için böyle bir kutu, kargoyla ulaştı hergün. Ya Zidaya kargo şirketiyle afilli bir pazarlık edip kargo fiyatını sıfıra yakın tutmuştu, ya da Zidaya, ürünleri göndermek için ayrıca kargo şirketi kurmuştu.
 Herneyse, istediğim ciciler, bir bir elime ulaştı; biri hariç. Elime geçmeyen ürünüm için iletişime geçtiğimin ertesi gününde cevap mailini gönderdiler. Birkaç görüşmenin ardından Lancome Bi Facil siparişimi stok sorunu yaşanması nedeniyle iptal edeceklerini, yapmış olduğum ödemenin de tarafıma iade edileceğini bildirdiler.
Kısa bir süre sonra(Yaklaşık 20-25 gün öncesi) kargodan bir paket aldım. Paketi açtığımda gerçekten çok şaşırdım. Kargo, Zidaya'dan gelmişti. Siparişimin stok sorunun nedeniyle iptal edilmesinin ardından özür anlamında çok hoş bir not eşliğinde bir paket çikolata göndermişler, beni hem şaşırtmışlar hem de firmaya olan güven duymamı sağlamışlardı.
Nezaketleri, özenli çalışmaları, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaları ve güvenilir olmaları nedeniyle bundan sonra blogumda sık sık Zidaya  alışveriş postları göreceksiniz, şaşırmayın ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...