Bak Bakalım Blogumda Var mı?

23 Mayıs 2011 Pazartesi

Yine Alışveriş...Yine Alışveriş...Yine Alışveriş...

Kadınların bu kadar zevk aldığı başka birşey var mıdır acaba? Hergün 10-15-30 parça birşey alsam bıkmam, bıktıramazlar ;)
Bunlar da son birkaç gündür aldığım ürünler:

1-Avon Boyalı Saçlar İçin Şampuan: Avon'un uzun yıllardır beğenerek kullandığım şampuanı. Arada başka markalar denesem de dönüşüm bu şampuana oluyor. Bunun ayrıca saç kremi de var ama zaten saçlarımı yumuşacık yaptığı için şampuan yetiyor.
2-Avon Güneş Sonrası Ferahlatıcı Sprey: Yazın gün içerisinde güneşi yiyen cildim için gerçekten kullandığım andan itibaren cildimi rahatlatan, serinleten iyi bulduğum bir ürün.
3-Avon Yüz İçin Güneş Kremi: 30 koruma faktörlü bu ürünü ilk defa kullanacağım. Denedikten sonra sizlerle paylaşırım.
4-Eveline Sprey: Bu da 30 koruma faktörlü bir ürün. Eşim kullanıyor, ben de deneyeceğim.
5-Vıchy Termal Su: Yaz için kullanışlı olacağını düşünüyorum. Acaba "Sarıkız" markasıyla karşılaştırmalı mıyım, yoksa bu tek mi geçecek, göreceğiz. 
Ve bunlar da geçtiğimiz Cuma akşamı Tunalı'da dolaşırken tesadüf eseri arkadaşımla bulduğumuz ve 1-2 ihtiyacımızı karşılayalaım dediğimiz "Depo" adlı küçük mağazadan. Çay süzgeci, hediye paketi yaparken işime yarayacak olan bantlık, mis gibi mandalina kokulu mumlar(evet, evet ben tam bir koku manyağıyım) ve son olarak da salonumun renkleriyle uyumlu 2 adet mumluk.  O kadar şık ki!
Veee, son olarak küçük bir billuriyecide gördüğüm ayılıp-bayıldığım ve hemen kaptığım, içerisinde 1'er adet ayna, ponza taşı, el ve ayak tırnak fırçası ile kabak lifinden oluşan banyo setim.


Nasıl buldunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...