Bak Bakalım Blogumda Var mı?

13 Nisan 2011 Çarşamba

SATILIK- Alfa Beta Abiye

Valla, benim diye söylemiyorum, şimdiye kadar aldığım en güzel, taşıdığım en şık, satın aldığım en pahalı abiyemi satıyorum. Açıkçası, kıyafetin şıklığı ve muhteşemliği çektiğim fotoğraflara bile tam yansımamış. Markası Alfa Beta olan bu kıyafeti sadece 1 defa düğünde giydim. Likralı, yine kumaşının kendinden desenli olduğu, pul ve minik boncuklarla işlemeli, etek kısmı verev ve etrafı çoook şık detaylandırılmış, gerçekten kaliteli bir gece kıyafeti. Bu abiyeyle, gecenin parlayan yıldızı olmanız içten bile değil.
Likralı. Oval V şeklinde göğüs dekoltesi var. Bele tam oturuyor, hatta vücudunuzu sarıyor. 
Etek kısmı, yukarıda belirttiğim gibi verev kesilmiş. Diz üstünden itibaren verev şekilde biçilmiş. Kesilen kısmın üzeri pullarla işlenmiş, gül detayları mevcut. 
Eteğin ön kısmından eteğin görünen arka kısmı. 
Ön işleme detayı. 
Kıyafetin arkadan görünümü. 
Arka sırt kısmı yuvarlak kesim. 
Arka etek kısmı. Dikkat ettiyseniz uç kısmındaki delikleri terzide ince dikiş attırmak zorunda kaldım; çünkü kıyafetin altına aldığım ayakkabının topuğu bu deliklere giriyordu. Olası kazaları önlemek için  dediğim gibi terzide ince dikiş attırdım.

Kıyafet yandan fermuarlı. 

Acı kahve tonundaki şalı da kıyafetin tamamlayıcı aksesuarı. 
Vücuduna ve kendine güvenen, cesur ve iddialı bayanlar. Bu kıyafeti incelemeden abiye almayın derim. Ben bunu 350,00 TL'ye almıştım, dediğim gibi 1 defa giydim, dolapta durana kadar bir kişi daha bu güzellikten faydalansın isterim. 200,00 TL'ye satıyorum. Alfa Beta markasını internet sayfasından da inceleyebilirsiniz. Kaliteyi, gözalıcılığı, şıklığı isteyenler için worldsameworld@hotmail.com Aksesuarıyla birlikte gönderiyorum. Herhangi bir defosu yoktur. İade kabul etmiyorum. Kargo, alıcıya ait.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...